Mentori

Andrei Diana

ADD PRODUCTION, București
Domenii de activitate: consultanță start-up, strategie și business development pentru IMM-uri, formare profesională, media
Cu un MBA în marketing, Diana Andrei deține peste 20 de ani de experiență internațională în domeniul strategiilor de start-up, strategiilor de dezvoltare și de creștere a competitivității IMM-urilor. Are expertiză în domeniul training-urilor de business și de comunicare, livrate în cadrul diverselor proiecte finanțate de UE. Diana Andrei a fost corespondent de presă la Bruxelles (UE și NATO) și redactor șef de programe într-o televiziune națională, având experiență excepțională în media.

Coanda Elena

JUNIOR GROUP S.R.L. si IDEEA ZONE S.R.L., Constanța
Domeniul de activitate: IT & C/ SOLUȚII DE SECURTITATE/ CONSULTANȚĂ ÎN AFACERI/ INGINERIE ȘI CONSULTANȚĂ TEHNICĂ
MOTTO: “Nu există un secret al succesului. Succesul este rezultat al pregătirii, muncă din greu şi învăţatul din greşeli". 

Drețcanu Doina

ASOCIAT MAJORITAR: CD INFO PROG și BIZZ4YOU, Botoșani      
DOMENII DE ACTIVITATE: 
- Formare profesională
- Consultanță pentru afaceri și management
- Consultanță economie socială
MOTTO:  "Drumul reușitei nu este nici blând, nici ușor...Trebuie să fii puternică, să crezi în tine!
Trebuie să îndrăznești acolo unde crezi că nu e posibil. Ține capul sus, poți să reușești!"

Durlan Violeta-Magdalena
NOVA FRESH SRL si DRYSUPERFOODS, Bacău
Domeniul de activitate: cultivarea și vânzarea legumelor și fructelor, producția de fructe și legume deshidratate 
Pornind de la nevoia de a identifica resurse locale pentru a mânca mai sănătos, a  dezvoltat împreună cu membrii familiei o activitate agricolă, dovedindu-și astfel că poate rămâne feminină chiar și atunci când se ocupă de agricultură și menținându-si poziția de Trainer-formator deținută în magazinul Selgros Bacau. În paralel a preluat o nouă provocare și produce două tipuri de biscuiți realizați din pastă de legume și condimente, care se aseamănă din punct de vedere nutritiv cu o salată și au în componență legume din producție proprie. 
MOTTO:" Ai grijă ce iți dorești! S-ar putea să se întâmple, deoarece nimic nu este întâmplător!"
Rus Mihaela
Vitrina Advertising, Cluj-Napoca
Domeniul de activitate: Publicitate
De 26 de ani, Mihaela Rus investește, zi de zi, pasiune și profesionalism în Vitrina Advertising, renumitul brand de comunicare din Transilvania. A devenit unul dintre cei mai respectați antreprenori din România și a câștigat aprecierea și încrederea partenerilor de afaceri prin proiectele derulate împreună. Vitrina Advertising, cu sediul central în Cluj-Napoca și cu reprezentanță în București, este singura agenție din afara capitalei inclusă în fiecare an în Topul agențiilor de publicitate din România (Forbes) și unicul reprezentant din România în rețeaua internațională AMIN.
În 2004, Mihaela Rus a înființat Asociația Femeilor de Afaceri – AFA Cluj, pentru a încuraja implicarea doamnelor în antreprenoriat, și de atunci a creat și a însuflețit zeci de proiecte educative, sociale și caritabile.
MOTTO: “Gând lângă gând, faptă lângă faptă”
 
Stefan Irina

Actionar unic al SC MOBILE DEVICES SRL, companie cu peste 7 ani de activitate pe piata din Romania in domeniile Consultanta de Management, Comert Online si Distributie.