Prezentari mentori

Liliana Agheorghicesei
SC LIDANA COM SRL Suceava

”Cred cu adevărat că susținând potenţialul şi capacitatea de afirmare în domeniul afacerilor a femeilor din România, prin utilizarea unor strategii adecvate, voi putea contribui la îmbunătățirea atât a mediului de afaceri, cât și la depășirea dificultăților economice actuale ale României.”

 

Alice Cristiana Botnarenco
SC Kapitolium Group SRL

„Puterea exemplului personal și situațiile concrete de business, în care te-ai confruntat cu diverse provocări  – reușite sau eșecuri – reprezintă cea mai bună modalitate de a învăța.”
„Un antreprenor trebuie să fie un profesionist capabil să accepte schimbarea, să se reinventeze și să se adapteze cerințelor din ce în ce mai diversificate ale pieței și ale consumatorilor.”

 

Victoria Burton
SC NEW VICTORIA CAUCIUC SRL

„Am avut și am curajul de a gândi altfel, de a construi altfel, de a împlini altfel, de a stimula capacitatea de a performa convingător și durabil, de a dovedi că știu ce s-a întâmplat și că sunt realmente capabilă de producție -în marș forțat-, încurajând puterea germinativă a ideilor constructive prin angajare procesuală.”

 

Angela Cameniță
SCM Helios Medica

„Întotdeauna am căutat provocările și experiențele noi. Întotdeauna mi-am testat capacitatea intelectuală și abilitățile a atinge succesul. Aceste caracteristici ale personalității mele au reprezentat, peste timp, motivația succesului meu. Cred ca orice afacere am derula avem nevoie de rezistență, de stabilirea unui scop precis și, cel mai important lucru, trebuie să avem încredere în propriile forțe.”

 

Cristina Chiriac
SC Financial Voice Consulting SRL

„Mi-am construit o carieră în domeniul consultanţei financiare fără să-i neglijez pe cei apropiaţi. Sunt o promotoare a construcţiilor temeinice, fără arderea superficială a etapelor, începându-mi cariera ca economist, ulterior devenind expert contabil, consultant fiscal, evaluator şi auditor financiar internaţional. Consider ca nimic nu este imposibil dacă ai expertiza, voinţa şi inteligenţa necesară atingerii scopului propus!”

Elena Coandă
SC JUNIOR GROUP SRL

„Nu există prieteni sau dușmani există doar interese.”
„O femeie antreprenor nu are un profil  ieșit din comun, este doar o femeie, printre atât de multe altele, care între gradință, școală și casă, dezvoltă o afacere puternică și, eu aș spune că orice femeie este extraordinară, numai că nu toate au descoperit acest lucru.”

Doina Georgescu
SC MAVROMATIS MANUFACTORY SRL

„Promovarea femeilor și a modului în care  au început să-și  desfășoare  o activitate antreprenorială, chiar și de mici dimensiuni, este una din căile de a arăta tuturor femeilor indiferent de zonă, că începerea și derularea unei afaceri poate fi la îndemâna oricui. Femeile trebuie încurajate în sensul desfășurării unei afaceri proprii, în acest fel, aflând satisfacțiile pe care le poate aduce o activitate proprie, să poată opta pentru acest drum.”

Maria Grapini
SC PASMATEX SA TIMIȘOARA

„O societate nu poate fi mai bună dacă nu ne implicăm!”
„De-a lungul anilor am continuat să mă  implic în societatea civilă, dezvoltând multe proiecte sociale, culturale și educaţionale. Ca femeie de afaceri am pledat pentru implicarea femeilor în afaceri, în preluarea conducerii şi administraţiei afacerilor, având în vedere calităţile native ale acestora.”

Nicoleta Munteanu
N.C. Advertising Agency SRL

„Entuziasmul este contagios, dar nu aştepta să-l prinzi de la alţii. Fii o femeie de afaceri!” “Știu că femeile pot să uimească ori de câte ori își propun acest lucru. Pentru cele care decid să pornească o afacere poate fi un drum anevoios și de multe ori frustrant. Dar nu și cu puțin ajutor…”

Maria Pârcălăbescu
SC MAREMOD SA – GEMATEX Center PRODCOM Impex București

„… femeile trebuie să învețe să investească în propriile viziuni, să învețe să facă banii, să producă pentru ele, nu să muncească ele pentru bani.”
”Femeile au nevoie de încurajări și, mai ales de modele, în demersul lor în ceea ce privește inițierea și dezvoltarea propriei afaceri. Din acest motiv, dar și ca urmare a succesului pe care l-am cunoscut în domeniul antreprenoriatului, mi-am făcut un țel din a îndeplini rolul de catalizator în dezvoltarea antreprenoriatului feminin în Romania.”

Sorina Plăcintă
SC SORSTE SA, Focșani

„Stilul dictează alegerea.”
„Eleganța este cel mai bun ambasador al frumuseții. M-am simțit dintotdeauna atrasă de lucrurile frumoase. Oamenii care mă cunosc știu că am o legătură specială cu originalitatea. O descopăr în lucruri care tuturor celorlalți le par banale. Și mai am un talent: acela de a aduna oamenii în jurul unui proiect.”

Mihaela Sorina Rus
SC Vitrina Advertising SRL

„Exemplul personal este cea mai bună abordare, iar atitudinea pozitivă face minuni!”
„Pentru mine nu există jumătăţi de masură deoarece deoarece mă implic până la capăt în activităţile în care cred, oferind cu generozitate aceeaşi implicare şi responsabilitate pe care mă aşteapt să o primească de la fiecare.”

Elena Tiuca
SC JOB TIMES INTERNATIONAL SRL

„Femeile au atât de mult de oferit lumii! Se pare că ideile preconcepute  și nu calificarea le înlătura pe femei din competiție. Din acest motiv cred că femeile trebuie să-și demonstreze personaliatea, că pot duce la bun sfârșit sarcinile asumate, să lupte ca un barbat și să câștige ca o femeie!”

Rodica Mioara Toth
SC Era Prod SRL

”Sunt o persoană determinată de o voinţă puternică, sigură pe atuurile şi intuiţiile mele… Experienţa pe care am acumulat-o până acum îmi spune că deosebirea nu o face genul, ci atitudinea, intenţia pe care o ai şi motivaţia pentru ceea ce doreşti să obţii.”

Comments are closed.