Follow-up seminar regional Constanta

26 Jun
by BdBlackHat, posted in Evenimente, Presa   |  No Comments

Vineri, 22 Iunie 2012, la Constanţa, Hotel GmG, s-a desfăşurat cel de-al cincilea seminar regional organizat în cadrul proiectului „Reţeaua Naţională a Mentorilor Antrepreneoriatului Feminin – MENTORnet” („European Network of Mentors for Women Entrepreneurs” – 6/G/ENT/CIP/10/E/N01C21), implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România în parteneriat cu Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri şi Patronatul Naţional al Femeilor de Afaceri din IMM-uri.

La eveniment au participat doamna Victoria Burton şi Elena Coandă, în calitate de mentori al reţelei, dna. Alexandra Savencu din partea PTIR  şi dna. Cristina Ungureanu din partea AIPPIMM, potenţiali mentoraţi, precum şi doamne/domnişoare şi domni din regiunea de Sud-Est a ţării  interesaţi de antreprenoriatul feminin.

Obiectivul principal al seminarului a fost acela de a stabili un dialog între doamna Elena Coandă şi potenţialii mentoraţi, pe baza căreia mentorul să anunţe la final numele celor cu care va colabora pentru următorul an în cadrul programului de mentorship.

Document follow-up

Comments are closed.