Presa

Follow-up Conferinta nationala a mentorilor antreprenoriatului feminin

08 Jun
Postat in Presa, Uncategorized

Vineri, 7 Iunie 2013, începând cu ora 10:00, s-a desfăşurat evenimentul „Conferinţa naţională a mentorilor antreprenoriatului feminin”, implementat în cadrul proiectului în cadrul proiectului ”Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin”/ ”Romanian Network of Mentors for Women Entrepreneurs – MENTORnet”, proiect derulat în cadrul programului European Network of Mentors for Women Entrepreneurs (6/G/ENT/CIP/10/E/N01C21).
Conferința a marcat încheierea perioadei de implementare a proiectului Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin, ce a avut ca obiectiv crearea primei rețele de mentori pentru femei antreprenor prin selectarea a 14 întreprinzătoare de succes ce au acționat ca mentori pentru 55 de femei antreprenor, cu scopul de a crește rolul femeilor în domeniul afacerilor la nivel național și european. În cadrul evenimentului au luat parte în calitate de speakeri domnul Florin Jianu, Preşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România, domnul Georgian Ghervasie, Consilier personal al Primului Ministru pentru promovarea mediului de afaceri, doamna Maria Grapini, Ministrul delegat pentru întreprinderi mici și mijlocii, mediu de afaceri și turism, doamna Iolanda Stăniloiu, Purtător de cuvânt din cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi a Persoanelor Vârstnice, doamna Mirela Caravan, Blocul Naţional Sindical, precum şi mentorii şi mentoraţii antreprenoriatului feminin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Document follow-up

Follow-up seminar regional Constanta

26 Jun
Postat in Evenimente, Presa

Vineri, 22 Iunie 2012, la Constanţa, Hotel GmG, s-a desfăşurat cel de-al cincilea seminar regional organizat în cadrul proiectului „Reţeaua Naţională a Mentorilor Antrepreneoriatului Feminin – MENTORnet” („European Network of Mentors for Women Entrepreneurs” – 6/G/ENT/CIP/10/E/N01C21), implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România în parteneriat cu Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri şi Patronatul Naţional al Femeilor de Afaceri din IMM-uri.

La eveniment au participat doamna Victoria Burton şi Elena Coandă, în calitate de mentori al reţelei, dna. Alexandra Savencu din partea PTIR  şi dna. Cristina Ungureanu din partea AIPPIMM, potenţiali mentoraţi, precum şi doamne/domnişoare şi domni din regiunea de Sud-Est a ţării  interesaţi de antreprenoriatul feminin.

Obiectivul principal al seminarului a fost acela de a stabili un dialog între doamna Elena Coandă şi potenţialii mentoraţi, pe baza căreia mentorul să anunţe la final numele celor cu care va colabora pentru următorul an în cadrul programului de mentorship.

Document follow-up

Follow-up seminar regional Iasi

18 Jun
Postat in Evenimente, Presa

Vineri, 15 Iunie 2012, la Iaşi, Hotel Ramada, s-a desfăşurat cel de-al patrulea seminar regional organizat în cadrul proiectului „Reţeaua Naţională a Mentorilor Antrepreneoriatului Feminin – MENTORnet” („European Network of Mentors for Women Entrepreneurs” – 6/G/ENT/CIP/10/E/N01C21), implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România în parteneriat cu Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri şi Patronatul Naţional al Femeilor de Afaceri din IMM-uri.

La eveniment au participat doamna Liliana Agheorghicesei şi Elena Coandă, în calitate de mentori al reţelei, dna. Camelia Sava, din partea Patronatului Judeţean al IMM-urilor Iaşi, dna. Alexandra Savencu din partea PTIR şi dna. Andreea Stanciu din partea AIPPIMM, potenţiali mentoraţi, precum şi doamne/domnişoare şi domni din regiunea Nord-Est a ţării interesaţi de antreprenoriatul feminin.

Obiectivul principal al seminarului a fost acela de a stabili un dialog între doamna Liliana Agheorghicesei şi potenţialii mentoraţi, pe baza căreia mentorul să anunţe la final numele celor cu care va colabora pentru următorul an în cadrul programului de mentorship.

Document follow-up

Follow-up seminar regional Cluj-Napoca

13 Jun
Postat in Evenimente, Presa

Vineri, 8 Iunie 2012, la Cluj-Napoca, Hotel City Plaza, s-a desfăşurat cel de-al treilea seminar regional organizat în cadrul proiectului „Reţeaua Naţională a Mentorilor Antrepreneoriatului Feminin – MENTORnet” („European Network of Mentors for Women Entrepreneurs” – 6/G/ENT/CIP/10/E/N01C21), implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România în parteneriat cu Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri şi Patronatul Naţional al Femeilor de Afaceri din IMM-uri.

La eveniment au participat doamna Liliana Agheorghicesei, Cristina Chiriac şi Mihaela Rus, în calitate de mentori al reţelei, dna. Alexandra Savencu din partea PTIR şi dna. Andreea Stanciu din partea AIPPIMM, potenţiali mentoraţi, precum şi doamne/domnişoare şi domni din regiunile Nord-Vest şi Centru a ţării interesaţi de antreprenoriatul feminin.

Obiectivul principal al seminarului a fost acela de a stabili un dialog între doamna Rus şi potenţialii mentoraţi, pe baza căreia mentorul să anunţe la final numele celor cu care va colabora pentru următorul an în cadrul programului de mentorship.

Document follow-up

Follow-up seminar regional Timisoara

02 May
Postat in Presa, Uncategorized

Vineri, 27 Aprilie 2012, la Timişoara, Hotel Novera, s-a desfăşurat primul seminar regional organizat în cadrul proiectului „Reţeaua Naţională a Mentorilor Antrepreneoriatului Feminin – MENTORnet” („European Network of Mentors for Women Entrepreneurs” – 6/G/ENT/CIP/10/E/N01C21), implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România în parteneriat cu Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri şi Patronatul Naţional al Femeilor de Afaceri din IMM-uri.

La eveniment au participat doamna Maria Grapini, în calitate de mentor al reţelei, dna. Alexandra Savencu din partea PTIR  şi dna. Andreea Stanciu din partea AIPPIMM, potenţiali mentoraţi, precum şi doamne/domnişoare din regiunea de vest a ţării  interesate de antreprenoriatul feminin.

Obiectivul principal al seminarului a fost acela de a stabili un dialog între doamna Grapini şi potenţialii mentoraţi, pe baza căreia mentorul să anunţe la final numele celor cu care va colabora pentru următorul an în cadrul programului de mentorship.

Document follow-up

Comunicat de presă

Follow-up sesiune de training a mentorilor

07 Mar
Postat in Presa

Marți și miercuri, 21 și 22 Februarie 2012, la sediul Agenției pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru IMM-uri, s-a desfășurat cursul de mentorship implementat în cadrul proiectului ”Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin/ Romanian Network of Mentors for Women Entrepreneurs – MENTORnet” – 6/G/ENT/CIP/10/E/N01C21. Proiectul este rezultat al colaborării dintre Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, Agenția pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru IMM-uri și Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri din România.

Document follow-up

Comunicat de presa privind selectia mentorilor

31 Jan
Postat in Presa

Comunicat de presă